avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa de munca

Cine trebuie sa treaca grupa de munca pentru anii lucrati la CAP -urile care s-au desfiintat, mai ales ca am mentionat in cartea de munca ca am lucrat ca tehnician agronom in cadrul CAP-ului si conform Ordinului 50/90, ma incadrez la grupa 2.Problema este ca nu stiu unde sa ma adresez pentru eliberarea unei adeverinte privind grupa deoarece aceste CAP-URI AU FOST desfiintate.
Cel mai recent răspuns: calytul , utilizator 10:36, 6 August 2010
Daca cei de la CAP nu au fost prea isteti sa depuna arhiva la Casa de pensii, incercati la Primarie
Trebuie sa aflati cine a preluat arhiva CAP-ului si sa solicitati adeverinta.
o mica parte a fost preluata de primarie, ce s-a mai putut prelua.Dar cei de la primarie imi spun ca ei n-au cum sa confirme grupa de munca. Cui sa ma adresez?
mi s-a spus ca o parte din arhiva cap-ului a fost distrusa la revolutie, asa ca nimeni nu-mi poate da adeverinta cu grupa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Vechime pensie ContSters275732 ContSters275732 sunt pensionar mai,am o vechime in minister de 23 ani,inainte sa absolv scoala de subofiteri,am lucrat conducator auto la un CAP,ca sa pot da examen(imi ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea vechimii in munca loredana.m loredana.m Buna seara, am urmatoarea problema: tatal meu este pensionat pe caz de boala, dar nu i s-a luat in considerare la calculul pensiei, 8 ani pe care i-a lucrat cu ... (vezi toată discuția)