avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime pensie

sunt pensionar mai,am o vechime in minister de 23 ani,inainte sa absolv scoala de subofiteri,am lucrat conducator auto la un CAP,ca sa pot da examen(imi trebuia vechime in campul muncii minim un an ,si a doua problema sa fiu acceptat in randul comunistilor),intrebarea este de unde pot scoate vechimea cat timp am lucrat in CAP (3ani),si daca se acorda grupa la acesti ani lucrati
Cel mai recent răspuns: ContSters275732 , utilizator 12:51, 31 Decembrie 2013
In mod normal arhiva CAP ar trebui sa se regaseasca la arhivele nationale judetene. Faceti o adresa pe care o depuneti la sediul ANJ si solicitati adeverinta pentru perioada respectiva in vederea iesirii la pensie.
Cum CAP-urile pe la inceputul anilor '90 deja erau desfiintate este greu de crezut ca s-au intocmit la respectiva CAP documentele necesare, prevazute de Ord. MMPS nr. 50/ 1990 pentru acordarea de grupe de munca.
Este posibil ca arhiva CAP sa se afle la Primaria diun localitatea respectiva.
am reusit sa scot adeverinta de la primarie cu anii lucrati, mai putin veniturile,va rog sa-mi spuneti care este procedura de urmat(ce acte trebuie sa trimit la casa de pensii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei de munca gabrrii gabrrii A lucrat 30 de ani ca mecanic agricol in brazda in carnetul de munca nu a fost trecuta grupa de munca.Arhiva SMA a fost preluata de primarie si din documentele ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare limita de virsta cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!O intrebare pe forum..unui coleg de serviciu i-a fost respins doarul de pensionare limita de virsta pe motivul ca doua adeverinte de grupa emise de o ... (vezi toată discuția)
Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)