avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie

Am contract din 2004,in 06.07.2010, am facut telefonic o prelungire pe un an a contractului, cu mai multe minute nationale,initial am vrut sa renunt la abonament si sa-mi pastrez nr.pe cartela,dar operatorul [EDITAT] ma intrebat ,,de ce",si mi-a o noua oferta,pe care am acceptat-o initial apoi dupa cateva zile ma-m informat mai bine,afland ca pot rezilia contractul in termen de 10 zile din urmatoarele motive: - nu am fost informat despre conditile de reziliere in acest termen,motivand ca nu a fost intrebata. - nu am fost informat de reportarea minutelor nationale.- am luat legatura la *222:(relatii clienti ),acelasi motiv.Am cerut rezilierea contractului :(telefonic,nu am semnat nimic scris:) , am primit raspuns ca nu pot rezilia fara daune interese:(taxa de reziliere-) ,deoarece am folosit minute din noul:((abonament:):-/rog raspuns.
Cristi,Sibiu adresa email:cristian.petrescu72yahoo.com
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Legea 161/2010 cred ca va rezolva problemele acum, se poate rezilia unilateral !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva in contract myrama_v myrama_v am incheiat contract cu [EDITAT-o firma] oferta lor abonament de 3 euro pe luna am incercat rezilierea in baza legii 161 si mi s-a raspuns ca nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie l161/2010 dannapavel dannapavel Buna ziua Imi pot rezilia contractul de telefonie cu [EDITAT] fara sa platesc contravaloarea abonamentului pe lunile ramase (6)? (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)