avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legalizare acte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legalizare acte

ma numesc ela am o fetita de 1 an sant pe maternitate si sotul lucreaza an germania cu contract as avea dreptul la diferenta de alocatie ce o primeste un copil an germani a si daca as pleca an germania as mai primi indemnizatia pentru cresterea fetitei an tara
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:21, 21 Iulie 2010
Aveti dreptul.
Sa mearga sotul la primarie unde munceste in Germania cu o copie dupa contractul de munca de acolo si sa faca o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si alocatie copil in strainatate elenailie elenailie Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari : Eu sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie, am optat pentru varianta pana la doi ani. ... (vezi toată discuția)