avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegarea de atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegarea de atributii

unui functionar public, inspector Resurse Umane, poate sa i se dea o dispozitie de delagare de atributii a unui personal contractual care ocupa functia de secretar - dactilograf?B-)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:02, 21 Iulie 2010
Dupa parerea mea da, daca in fisa postului s-a trecut de catre seful ierarhic faptul ca " este in masura sa indeplineasca si alte atributii daca daca situatia va impune acest lucru" si probabil ca de data aceasta situatia impune.
Va rog sa accesati link-ul de mai jos si sa cititi discutia "cu scantei" din acel topic. :)
www.avocatnet.ro/content/for...

Personal raman la parerea exprimata acolo. Mai mult, si pentru ca sunt functionar public, cred ca daca unii dintre noi n-ar fi spus "merge si asa", nu s-ar fi ajuns la situatiile aberante de astazi din institutiile publice.

In aceasta primavara am fost in situatia de a mi se delega atributii specifice unei alte functii publice (deci nu contractual!) si am facut ceea ce am scris in topicul de mai sus: le-am spus ca sesizez ANI.

Astept disponibilizarile! :)
Glumesc, la mine a avut loc o reorganizare, acum un an. Dar mai stii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea fisei postului de inspector, resurse umane, cu atributii de secretar dactilograf florina.nitu florina.nitu va rog sa imi oferti un sfat in urmatoarea problema: sunt incadrata pe un post de inspector resurse umane si atributii de consilier etic in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii fp alexandru andra alexandru andra Unui FP trebuie sa i se intocmeasca decizie de delegare unor atributii ale unui curier(personal contractual). Oare nu intram in incompatibilitate cf. Legii ... (vezi toată discuția)
Atributiile de serviciu ale consilierului personal al primarului nikip2266 nikip2266 Buna ziua, o cunostinta care este consilier personal al primarului unei comune doreste sa afle daca in baza statutului sau de personal contractual pe care il ... (vezi toată discuția)