avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu prenatal

Buna ziua, incepand cu data de 18.06.2010 am intrat in concediu prenatal, si as vrea sa stiu daca diminuarea salariilor bugetarilor cu 25% afecteaza si acest concediul. Mentionez ca sunt bugetar si mi-au spus de la servici ca s-ar putea ( nu stiau nici ei sigur) ca incepand cu luna iulie sa-mi taie si mie 25% din suma aferenta concediului prenatal.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Helen15 Helen15 Buna ziua Am cateva intrebari noi legate de acordarea concediului prenatal. Sunt insarcinata in 23 saptamani, data nasterii copilului fiind 08.06.2012 (asa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical diminuat 25%???? ContSters79437 ContSters79437 Diminuarea de 25% cf Legii 118/2010 se aplica si pentru concediile medicale???? VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei concediului prenatal pe luna decembrie 2009 gheru1 gheru1 Buna ziua! Lucrez in invatamant iar incepand cu 14 decembrie 2009 am intrat in concediu prenatal.In perioada 7.12-13.12 2009 am fost in concediu medical ... (vezi toată discuția)