ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

CI Ioana Butan 
	    	Avocat

CI Ioana Butan 
	    	Avocat	    

CI Ioana Butan 
	    	Avocat

CI Ioana Butan 
	    	Avocat	    

DANIEL TOCEA 
	    	Avocat

DANIEL TOCEA 
	    	Avocat	    

Borza	                   

Intr-un contract de antrepriza este inserata o clauza prin care se specifica faptul ca in caz de litigii intre societate si persoana fizica-beneficiar sunt de ... (vezi toată discuția)
	                    Borza	                   

Intr-un contract de antrepriza este inserata o clauza prin care se specifica faptul ca in caz de litigii intre societate si persoana fizica-beneficiar sunt de ... (vezi toată discuția)

sabinna	                   

Am formulat o actiune la Tribunal in baza unui contract de inchiriere teren ( reziliere si evacuare), competenta, potrivit contractului, apartinand instantelor ... (vezi toată discuția)
	                    sabinna	                   

Am formulat o actiune la Tribunal in baza unui contract de inchiriere teren ( reziliere si evacuare), competenta, potrivit contractului, apartinand instantelor ... (vezi toată discuția)

manea 2	                   

reclamantul societate in lichidare ma actioneaza in instanta (TMB) pe pretentii, eu fiind pers juridica, in baza unui contract de executie lucrari in care este ... (vezi toată discuția)
	                    manea 2	                   

reclamantul societate in lichidare ma actioneaza in instanta (TMB) pe pretentii, eu fiind pers juridica, in baza unui contract de executie lucrari in care este ... (vezi toată discuția)