Buna seara!
Am si eu o intrebare.
Am mai multe facturi pe care nu le-am platit. Am uitat si eu de ele si furnizorii mei. Facturile sunt de peste 6 ani. Acum imi apar in contul 401. Cum scap de ele? Stie cineva ce documente trebuie sa completez? Trebuie sa platesc impozit de 16% pe ele?
Nu le-ati platit sau nu le-ati inregistrat? Pentru ca este destul de greu sa-mi inchipui, cum s-a realizat inventarierea de sfarsit de an, atat la dvs. cat si la furnizori.
Nu le-ati platit, le puteti plati acum, daca insa nu le-ati inregistrat....depinde de ceea ce ati hotarat impreuna cu partenerii dvs(furnizorii).
Succes!
Sunt inregistrate facturile. Doar ca nu sunt achitate. Nu doresc sa le mai platesc, deoarece sunt de peste 6 ani, s-au prescris, iar furnizorii mei au uitat de ele.
Sunt inregistrate facturile. Doar ca nu sunt achitate. Nu doresc sa le mai platesc, deoarece sunt de peste 6 ani, s-au prescris, iar furnizorii mei au uitat de ele.
Creante si furnizori
iulia53
AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)