salutare ,la toata lumea buna ,am si eu o mare problema :(( am un copil cu o fata de 23 de ani si am trait amandoi in concubinaj 2ani si 5 luni ,fetita are 4 luni si a plecat la ai ei acasa fara sa imi spuna .ei nu prea au venituri si as vrea sa dau in judecata pe fata cu care am fost si as vrea sa iau eu fetita sa o cresc.crede--ti ca as avea o sansa sa imi dea mie statu dreptu sa o cresc???
cred ca e vb de orgolii...la copil ar treb sa va ganditi si sa incercati sa gasiti o sol;chiar ati vrea sa luati( in cazul in care inst vi l-ar da desi nu cred) un copil de 4 luni de langa mama doar sa va satisfaceti anumite orgolii?gasiti mai bine o sol
In principiu daca figurati ca tata in certificatul de nastere puteti initia pe rolul instantei o actiune de incredintare minor, insa sansele sunt destul de mici avand in vedere varsta minorei care este unul din criteriile avute in vedere de instanta bineinteles pe langa altele cum ar fi:atasamentul parintelui fata de copil si invers, conditiile pe care parintele i le poate asigura pentru o buna dezvoltare morala, intelectuala si fizica, profesia parintilor, profilul socio-moral, starea sanatatii acestora, interesul si grija manifestata de parinti in timpul convietuirii si dupa despartirea in fapt, situatia locativa , situatia materiala etc.
Consultati avocat pentru ca aveti nevoie de consiliere pe parcursul procesului pentru administrarea probatoriilor.
Probe:inscrisuri, martori, interogatoriul paratei, ancheta sociala.
deci in c.n. figurez ca tata si domiciulul fetei este unde locuiesc eu. fata imi pune sula in coasta (scuze expresia) ca sa ma mut la ai ei la tara daca vreau sa ne crestem fetita impreuna ,
Alte discuții în legătură
Divorþ
violeta23
Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters156794
:help:
sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)