avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie contabil

Daca sunt angajata pe post de contabila si vreau sa -mi dau demisia, am nevoie de control fiscal ca sa plec?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Suteu , Consultant fiscal 07:08, 22 Iulie 2010
nu !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate care nu isi plateste datoriile catre stat IrinaMN IrinaMN Buna ziua, Lucrez de un an de zile la o societate comerciala, saptamana aceasta au primit un control de la Garda Financiara si cu aceasta ocazie am aflat ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz s_simmona s_simmona buna ziua, Vreau sa imi dau demisia fara a sta 15 zile in preaviz. Angajatorul nu a respectat prevederile din contractul individual de munca, respectiv nu a ... (vezi toată discuția)
Somaj adina23 adina23 Buna seara, Am o necalritate ceea ce priveste somaj, am 12 luni lucrate la o firma, vrea sa imi desfaca contractul cu Lit. I, zice acest adm, care nu stie ca ... (vezi toată discuția)