avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cate coduri CAEN pot fi incluse in forma juridica PFA?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cate coduri CAEN pot fi incluse in forma juridica PFA?

Doresc sa infiintez un PFA pentru domeniul cadastru, exista posibilitatea de a include si alte domenii de activitate (coduri CAEN) in cadrul acestei forme juridice (comert, agricultura, etc).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters39151 , utilizator 20:57, 11 August 2010
Nu.Un singur cod CAEN
Este posibil sa includeti un cod CAEN - ca activitate principala si alte coduri CAEN - ca activitati secundare.
Si costul e acelasi.
Bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pentru site online-comert flori krompaczki krompaczki Buna ziua, Recent mi-am stors creierii cu scopul de a infiinta o firma, mai mult axata pe comert. Dat fiind faptul ca lucrez mai mult in domeniul comertului ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)