avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara, Pana cand?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara, Pana cand?

In cazul in care copilul urmeaza cursurile unei facultati particulare se mai plateste pensia alimentara sau trebuie sa urmeze cursurile unei forme de invatamant de stat?
De ce mai trebuie platita daca nu a fost in stare sa intre la o facultate serioasa?
Numai pentru a avea studii cu orice pret?
Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 20:15, 20 August 2007
plata pensiei se face pana cel tarziu la 26 de ani daca urmeaza o forma de invatamant, nu conteaza privat sau stat.....
Copilul are nevoie de sprijinul ambilor parintilor....pana cand reusesc sa se descurce cat de cat singuri.... Oricum acum fara o facultate nu prea te descurci in Romania...asa ca e ca ar trebui sa iti sustii copilul, parerea mea.....
Eu oricum asa vad situatia.... asa ca mi se pare corecta reglementarea legala impusa...privitor la pensia alimentara
Si apropo...sunt nenumarate facultati particulare...foarte bune si apreciate...unde se face mai multa scoala ca la cele de stat...avand profesori foarte buni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligații de plată. Matei Valentin Matei Valentin Bună ziua, Știu că pensia alimentară trebuie plătită până când copilul împlinește vârsta de 26 de ani. Voiam să vă întreb dacă, pe ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara monis monis Platesc pensie alimentara unui copil dintr-o relatie. Intre timp fata a facut 18 ani a terminat liceul si nu stiu daca este inscrisa la o alta forma de ... (vezi toată discuția)