avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Afacere deseuri de hartie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Afacere deseuri de hartie

Buna ziua, am o firma de IT si doresc sa ma extind in industria colectari deseurilor de hartie.
Am gasit o tipografie care imi vinde deseurile(straifuri, reviste, ziare, rebuturi si retururi), imi ofera o camera in tipografie unde sa imi pun o presa de balotat si omaneni care sa lucreze la ea si un spatiu de depozitare pentru a strange cantitatea minima efecturari unui transport. Cu tipografia fac un contract.
Am gasit si cumparatorul care imi ofera un pret mai mare pe hartie. Fac si cu ei un contract.
Pana aici e ok, deseurilor de hartie cand o cumpar si cand o vand li se mai adauga TVA-ul?
Ce coduri CAEN ar trebui sa imi adaug pentru aceasta activitate, ce fel de autorizati trebuie sa obtin(de la protectia mediului....) si cateva costuri daca se poate.Si orice altceva ce nu am precizat aici si este nevoie.
Activitatea se desfasoara in jud. Ilfov

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum aflu ce cod caen ii corespunde unei anumite activitati ? andreicojo andreicojo doresc sa gravez in metal cu ajutorul unui aparat Cum pot afla ce cod caen ii corespunde acestei activitati ? Am gasit ce se vede mai jos dar ma trimite la ... (vezi toată discuția)
Nir la aviz sau nir la factura? invatacel invatacel Buna ziua, Am si eu o intrebare. este vorba despre un magazin alimentar care mai nou vinde si ziare. Ziarele ii vin zilnic pe baza de aviz, a doua zi se fac ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare-cumparare deseuri electronice d.e.e. mirelap19 mirelap19 Va rog frumos sa-mi spuneti opinia Dvs. referitoare la urmatoarea situatie: doua firme platitoare de TVA efectueaza o operatiune de vanzare-cumparare deseuri ... (vezi toată discuția)