avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... de la contractual la functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

de la contractual la functionar public

Sunt angajata unei primarii din anul 2007 in functia contractuala de executie de referent cu studii medii, in anul 2008 dupa apsolvirea studiilor superioare(4 ani) am fost incadrata in functia de referent de specialitate grad profesional III, gradatia III.
Am fost anuntata ca, deoarece ANFP-ul nu aproba statul de functii in forma actuala, doua posturi vor fi transformate din contractuale in functionari publici, unul din ele fiind postul pe care sunt incadrata.De asemenea am fost anuntata ca imi va scadea salariul cu peste 100 de ron. Este corect?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:57, 22 Iulie 2010
Salariul va fi stabilit in conformitate cu clasa si gradul profesional al functiei pe care se face incadrarea, cat mai aproape de salariul avut in prezent. Daca nici macar salariul aferent treptei intai de salarizare nu se apropie de salariul dvs, actual...asta e.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare cu privire la transformarea posturilor ... DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, Am o intrebare cu privire la transformarea posturilor intr-o primarie din Personal Contractual în Functionar Public, conform art. 406-407 din ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma un post din contractual in functie publica? care sunt pasii? opopa62 opopa62 Ma numesc Oana Popa lucrez la o institutie bugetara serviciu deconcentrat.Mentionez ca institutia unde lucrez este ordonator tertiar iar ordonator principal ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)