Am mai postat o intrebare,dar nu am primit nici un raspuns.Cartea de munca personala,a fost distrusa in incendiul de la sediul soc.Pentru reconstituirea cartii de munca si a vechimii,a fost publicata in monitorul oficial distrugerea acesteia,dar trebuie sa aduc adeverinte de la fostul loc de munca,dar de la SC.PROTECT S.A.cu R 1553297 nu pot obtine date.Am fost la Registrul Com.am obtinut o persoana care s-ar ocupa de dosarul 46 (protect) dar surpriza:apare ca o perioada am fost angajat la sc.protect s.a.si in continuare la sc.protect srl,ca la plecarea din firma sa apar ca plec de la sc.protect s.a.(este aceeasi adresa,aceeasi pers.care pune stampila,acelasi sediu)De la REG.COM.mi s-a spus ca o sa incerce sa-mi dea adeverinta ptr.perioada care firma a fost SRL.(exact mijlocul perioadei in care am fost angajat)pentru restul,,sa mai caut.firma ,care apare in acte la o adresa unde nu este nimeni iar in internet apare,,,la stare societate,,,TRANSFER(SOSIRE) din data de 15 noiembrie 2004.ce inseamna si cum rezolva problema.?am o vechime de 28-29 ani din care la firma aceasta,aproape 11 ani.Multumesc anticipat.Le-Page Emil
faceti o cerere la Casa Judeteana de Pensii.Pe baza CNPului dansii va elibereaza perioada de cotizatie.Acolo vati vedea daca vi s-au platatit sau nu darile in perioada respectiva si unde.
Posibil ca din S.A. societatea sa se fi transformat in S.R.L. .... adresati- va ITM-ul pentru eliberarea unei adeverinte de vechime pentru perioada lucrata la aceasta societate.
Firma lichidata ?
LE PAGE EMIL
O intrebare.In urma unui incendiu de amploare la birourile firmei,acum o luna,au ars numeroase acte,cum ar fi si cartea de munca.Pentru reconstituirea acesteia ... (vezi toată discuția)