avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa poluare auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa poluare auto

buna!
sa imii spuna si mie cineva in temeiul carui articol pot cere penalitatile de intarziere in cazul cerereii de chemare in judecata in vederea recuperarii taxei de poluare auto.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pasul urmator in vederea recuperarii taxei de poluare user_one user_one Buna ziua, sunt de la Miercurea-Ciuc, am trimis o adresa catre Administratia Finantelor Publice Miercurea-Ciuc in vederea recuperarii taxei de poluare ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluka_T Raluka_T Buna dimineata. In anul 2008- 29 feb- am achizitionat o masina prin Leasing, in luna martie sau aprilie 2008 am platit taxa de poluare, pot sa recuperez ceva ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)