avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pasul urmator in vederea recuperarii taxei de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pasul urmator in vederea recuperarii taxei de poluare

Buna ziua,

sunt de la Miercurea-Ciuc, am trimis o adresa catre Administratia Finantelor Publice Miercurea-Ciuc in vederea recuperarii taxei de poluare auto.
Am primit un raspuns negativ si vreau sa Va intreb care este urmatorul pas, la ce instanta trebuie sa ma adresez?

Multumesc,
Cu stima,

Tibi
Cel mai recent răspuns: user_one , utilizator 18:53, 20 Decembrie 2010
instanta competenta este tribunalul.
Multumesc mult pentru raspuns.Deci sa fac o cerere de chemare in judecata la Tribunalul Harghita.
Timbru judiciar si ce taxe trebuie sa mai platesc?

Multumesc,

Cu respect,
Tibi
Va pune in vedere instanta prin citatie, de obicei 39 lei t.t si 0,3 lei t.j.
Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca acum trebuie doar sa depun cererea de chemare in judecata la tribunal, fara a plati taxa de timbru si timbrul judiciar?

Multumesc,

Cu respect,
Tibi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare aaa123 aaa123 vreau sa dau in judecata serviciul de inmatriculari pt a inmatricula o masina in romania fara a plati taxa de poluare. am luat de la cineva o chemare in ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru zelinutza zelinutza Buna ziua! Vreau sa depun o chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare si nu stiu ce valoare trebuie sa aiba taxa judiciara de timbru si timbrul ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru si timbru judiciar Andrei T Andrei T pentru cererea de somatia de plata adresata instantei taxa de timbru este de 39 lei si timbrul judiciar de 5 lei??? se platesc la trezorerie, dar in contul ... (vezi toată discuția)