avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa judiciara de timbru

Buna ziua! Vreau sa depun o chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare si nu stiu ce valoare trebuie sa aiba taxa judiciara de timbru si timbrul judiciar. Ma puteti ajuta?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
zelinutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: zelinutza , utilizator 09:08, 13 Septembrie 2011
39 lei taxa de timbru si 0,3 lei timbru judiciar
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasul urmator in vederea recuperarii taxei de poluare user_one user_one Buna ziua, sunt de la Miercurea-Ciuc, am trimis o adresa catre Administratia Finantelor Publice Miercurea-Ciuc in vederea recuperarii taxei de poluare ... (vezi toată discuția)
Valoare timbru judiciar intre 0,30 ron si 5 ron ? in functie de opinia instantei ? discover discover \" Valoarea timbrului judiciar variaza in functie de opinia instantei unde este depusa sau judecata cererea avand ca obiect somatia de plata, intre 0,30 RON si ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata 119/2007 fany22 fany22 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum se timbreaza o actiune pe oug 119/2007? 39 lei + 0,30 lei? fiindca le-am timbrat pe toate asa, si unele se admit, ... (vezi toată discuția)