vreau sa dau in judecata serviciul de inmatriculari pt a inmatricula o masina in romania fara a plati taxa de poluare. am luat de la cineva o chemare in judecata pe acesta tema care a castigat deja, insa nu stiu ce timbre mai trebuie sa anexez. stiu ca sunt parca 2 timbre judiciare, unul de vreo 50 si ceva de lei si unul de vreo 2 lei. ma poate lamuri cineva, exact?! va multumesc
ati efectuat procedura prealabila? adica v-ati adresat serv inmatriculari cu o cerere prin care ati solicitat inmatricularea fara plata taxei si ati primit refuz din partea acestei institutii?
pentru a fi sigur, la actiunea pe care o veti introduce, achitati la primarie o taxa de timbru de 4 lei (ii spuneti functionarei de acolo ca va trebuie o taxa de timbru de 4 lei ptr o actiune la tribunal), si 2 timbre judiciare de 0,15 lei (le gasesti la orice oficiu postal)....
in caz ca instanta solicita o completare a taxei de timbru, vei gasi inscris pe citatia trimisa de catre tribunal....de obicei, unele complete de judecata, solicita o completare de taxa de timbru de 39 lei si timbru de 3 lei...
deci, ori platesti de prima data taxa de timbru de 43 lei si timbru de 3 lei, ori platesti o taxa de 4 lei si timbru de 0,30 lei....!
iti urez bafta !!
dacă ați introdus acțiunea, pe citația pentru primul termen veți avea trecut cât trebuie să plătiți până la primul termen
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inmatriculare masina
sympa
Buna ziua!
Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa
Pilu
Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Pana acum am facut cateva actiuni pentru recuperarea taxei auto dar acum trebuie sa fac una pentru ... (vezi toată discuția)