avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare punct de lucru in Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare punct de lucru in Italia

Un SRL din Romania vrea sa-si infiinteze un punct de lucru in Italia pentru ca ar vrea sa se supuna legilor fiscale din Romania (in perspectiva ca vor avea si angajati acolo).Vreau sa intreb ,daca ma poate ajuta cineva,cum se poate deschide acest punct de lucru in Italia si orice alte aspecte fiscale poate implica acest lucru.Multumesc mult.
Cu rugamintea de a avea un raspuns mai urgent.
Cel mai recent răspuns: Munteanu V , utilizator 20:27, 22 Iulie 2010
trebuie sa aveti un spatiu in italia chiar si in baza unui contract de inchiriere sau comodat.
se intocmeste hotararea aga, act aditional si impreuna cu actele privind spatiul se depun la registrul comertului.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un srl intr-un spatiu inchiriat. tonix tonix Salut, Vreau sa-mi deschid un SRL si nu sunt proprietar, pot sa inchiriez spatiu . Ce implica asta (acte ,etc) Multumesc ! (vezi toată discuția)
Deschidere puncte de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: firma la care lucrez vrea sa isi deschida doua puncte de lucru in aceeasi localitate. As ... (vezi toată discuția)