avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... obligatii de plata pentru un contract drepturi de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

obligatii de plata pentru un contract drepturi de autor-jurnalist

Ce obligatii de plata are o persoana care are incheiat un contract de drepturi de autor (jurnalist).Ma refer la contributiile pentru sanatate CASS, contributia pentru asigurari sociale CAS, impozit, etc? Retinerile pentru aceste obligatii se retin la sursa sau cel in cauza trebuie sa se prezinte la Casa de Sanatate, Casa de Pensii, Administratia Finantelor Publice si sa-si declare, respectiv sa-si plateasca personal aceste contributii? Mentionez ca aceasta persoana nu mai are nici un alt fel de contract in afara celui de drepturi de autor.Multumesc celorcare vor avea amabilitatea de a-mi raspunde.

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata pt.drepturi autor iiulia iiulia Ce obligatii de plata sunt pentru un contract de drepturi de autor (jurnalist): contributia pentru sanatate CASS, contributia pentru asigurari sociale CAS, ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019 ? RicaRamurica RicaRamurica Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019? Daca venitul este sub 24960 lei nu se mai plateste contributia de 10 % la sanatate Daca arendasul imi da un ... (vezi toată discuția)
Venituri din alte surse denisa_21 denisa_21 Buna ziua, Eu ca persoana juridica, am contracte de prestari servicii intelectuale incadrate la venituri din alte surse. Le retin cei 10% , ii declar si ... (vezi toată discuția)