Buna ziua
Acum citeva luni in urma am primit o bucata de pamint donatie de la parintii mei. Nu am alti frati si actul de donatie a fost facut fara nici un fel de clauza.
Ei s-au asteptat ca peste noapte eu sa pot sa ridic o casa...sau ceva afaceri. Lucrurile nu merg chiar asa, chiar vinzarea nu este asa usoara.
Acum vror sa anuleze actul...pot sa o faca?
Ce pot face sa ma apar.
Am mutatia la ei, dar nu mai stau la ei..pe actul de donatie apare aceeasi adresa cu a lor.....deci, de o eventuala chemare in instanta cine ma poate anunta?
Cu stima
Da...as putea spune ca sunt in jocul asta paranoid...
Intentionam sa ma apuc acolo de o constructie...dar nu stiu daca pamintul este sub litigiu pot sa iau aprobarile...sau mai pot vinde?
Daca se intimpla ceva cu tatal meu( e intr-o stare avansata de boala)...ce mai poate ea face...
Stiu ca suna aiurea ce face ea...dar pe lume exista si oameni de acestia, care nu au altceva de facut decit sa se ocupe de vietile altora fara nici un drept
Nu , nu am atentat la viata lor...decit ca am ales sa stau deoparte de jocurile astea stupide...si uite-ma acum in mijlocul lor...
Evident ca acum are o sleahta de sustinatori...care-i promit viata vesnica....si la care ea pro,ite bucati-bucatele din pamint...
Ca sa stau in romania, sa ma lupt cu ei, sau prin procese...NU!...am alte obligatii
Mai am chitantele de bani trimisi, le-am trimis bani si prin persoane fizice...acum nu mai trimit, pentru ca-mi inchipui ca-i platesc eu avocatii pentru proces...daca o sa vrea sa deschida actiune..
Adevarul ca nu stiu ce sa fac, mai bine l-as vinde, i-asi da banii si sa ma lase in pace....
Evident ca acum are o sleahta de sustinatori...care-i promit viata vesnica....si la care ea pro,ite bucati-bucatele din pamint...
Ca sa stau in romania, sa ma lupt cu ei, sau prin procese...NU!...am alte obligatii
Mai am chitantele de bani trimisi, le-am trimis bani si prin persoane fizice...acum nu mai trimit, pentru ca-mi inchipui ca-i platesc eu avocatii pentru proces...daca o sa vrea sa deschida actiune..
Adevarul ca nu stiu ce sa fac, mai bine l-as vinde, i-asi da banii si sa ma lase in pace....