avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... persoana cu handicap inscrie masina adusa din afara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

persoana cu handicap inscrie masina adusa din afara

am inmatriculat recent o masina second-hand adusa din afara, euro1. sunt scutit de plata taxei de prima inmatriculare, deoarece sunt persoana cu handicap grad II acc, insa inainte de a inscrie masina , am platit o taxa de verificare la RAR de aprox 300-350 ron. se pot recupera acesti bani sau deconta? Multumesc frumos
Buna ziua !
Avand in vedere ca ceea ce ati platit la RAR, nu este o taxa sau impozit , plata respectiva reprezentand un tarif pentru un serviciu efectuat, aceasta suma nu este scutita de la plata , deci nu o puteti recupera.
Cu stima !
Nu puteti sa va recuperari suma platita catre RAR.
Scuze ''sa recuperati ''am vrut sa scriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 2008 si taxa poluare 2010 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna, in 2008 in oct-noi am inmatriculat un vento din 94 platind taxa de poluare de 1000 de lei si RAR-ul aproximativ 300 de lei. La un vento identic, pe care ... (vezi toată discuția)
Inscriera masini fara a plati taxa auto marybela marybela va rog frumos, ma puteti ajuta cu un format de cerere pentru a inscrie masina fara a plati taxa auto ,va multumesc!,:(( (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)