avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina declarata furata dar inregistrata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina declarata furata dar inregistrata

eu am facut schimb cu un baiat de la bihor care lam gasit pe autovit ....iam dat un BMW 2002 si o diferenta de bani ...si mia dat un MERCEDES E280 an 2006 cu numere de ungaria. am venit cu el in orasu meu a doua zi mam dus la RAR sai fac autentificarea la masini si sa platesc taxa de prima matriculare ...totu bine si ok ...am facut toate demersurile ..si am inmatriculat masina, am hotarat sa plec in vacanta in spania ...la intoarcere undeva in spania ma oprit politia la un control dupa 10 minute ma aresteaza pe loc si imi zice ca masina este furata din ungaria fara sa le zic eu nimik sau sa ma intrebe. dupa o luna revin in tara si ma interesez la furturi auto de masina pe care o aveam ..si lor le apare in calculator ca este data in urmariere din 4.02.2008 si eu am inmatriculato in 10.02.2010 oare cum mia dat autentificarea RARU? oare cine ma despagubeste pe mine .si vacanta care am duso la puscarie in spania? ce tara este asta? ROMANIA !!!!! in nici un caz.....acum ma judec cu institutia de RAR oare am sanse in fata lor sami recuperez banii ? #-o
Cel mai recent răspuns: rottweiler , utilizator 03:14, 13 August 2010
..parerea mea .....!
faceti plangere penala impotriva RAR ..Romania si cereti despagubiri !
Consultati totusi un avocat tanar si . dornic de afirmare si ....... cat se poate de ..... necorupt !
Bafta multa !
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
tutu12, utilizator
In ce oras s-a intamplat chestia asta? In spania te-au gasit dupa numerele romanesti ca e furata?

E indicat sa-l dai in judecata si pe smecherul bihorean care ti-a vandut masina ca sa-ti recuperezi paguba.
da-ne mai multe informatii,respectiv locatia unde ai facut tranzactia,ce fel de acte ai intocmit,etc...Si eu am patit ceva similar cu o masina,dar am rezolvat pana la urma,este foarte important ce a spus vanzatorul cand l-ai contactat sa ii dai vestea.poate va pot ajuta si pe voi,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care am cumparat o masina furata? george_26 george_26 In luna ianuarie 2009 am cumparat un autoturism ce este inmatriculat pe Ungaria.dupa o saptamana am mers la politie sa verific masina daca e furata, si am ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)