eu am facut schimb cu un baiat de la bihor care lam gasit pe autovit ....iam dat un BMW 2002 si o diferenta de bani ...si mia dat un MERCEDES E280 an 2006 cu numere de ungaria. am venit cu el in orasu meu a doua zi mam dus la RAR sai fac autentificarea la masini si sa platesc taxa de prima matriculare ...totu bine si ok ...am facut toate demersurile ..si am inmatriculat masina, am hotarat sa plec in vacanta in spania ...la intoarcere undeva in spania ma oprit politia la un control dupa 10 minute ma aresteaza pe loc si imi zice ca masina este furata din ungaria fara sa le zic eu nimik sau sa ma intrebe. dupa o luna revin in tara si ma interesez la furturi auto de masina pe care o aveam ..si lor le apare in calculator ca este data in urmariere din 4.02.2008 si eu am inmatriculato in 10.02.2010 oare cum mia dat autentificarea RARU? oare cine ma despagubeste pe mine .si vacanta care am duso la puscarie in spania? ce tara este asta? ROMANIA !!!!! in nici un caz.....acum ma judec cu institutia de RAR oare am sanse in fata lor sami recuperez banii ? #-o
..parerea mea .....!
faceti plangere penala impotriva RAR ..Romania si cereti despagubiri !
Consultati totusi un avocat tanar si . dornic de afirmare si ....... cat se poate de ..... necorupt !
Bafta multa !
da-ne mai multe informatii,respectiv locatia unde ai facut tranzactia,ce fel de acte ai intocmit,etc...Si eu am patit ceva similar cu o masina,dar am rezolvat pana la urma,este foarte important ce a spus vanzatorul cand l-ai contactat sa ii dai vestea.poate va pot ajuta si pe voi,