avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BO investite - debit achitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BO investite - debit achitat

o anumita banca la care aveam un credit a investit cu formula executorie un numar de bilete la ordin. intre timp am achitat creditul respectiv, dar banca a ramas cu BO emise de societate si investite cu formula executorie. cum as putea sa intru in posesia acelor bilete sau sa le scot pe pe cont, nu stiu cum sa zic.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 09:58, 23 Iulie 2010
Faceti o cerere catre banca. In caz de refuz de predare, desi eu nu cred ca vor face asta, ii actionati in instanta. Atasati chitantele de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin snow-white snow-white Buna ziua!Am si eu o intrebare va rog....Am contract cu o societate (trust consacrat pe piata de 12 ani,fara probleme cu platile,pana acum...).In urma ... (vezi toată discuția)
Investire bilet la ordin Florin111 Florin111 Am 3 bilete la ordin care mi-au fost refuzate la plata inca din noiembrie-decembrie 2008 .ele sunt de tip vechi (albastre ) pentru ca atunci inca circulau in ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat mimiz mimiz Am un bilet la ordin refuzat de la banca pe motivul de lipsa partiala de disponobil. Biletul a fost emis in data de 5 ianuarie cu scadenta la 10 martie. Am ... (vezi toată discuția)