avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - schimbare sediul social din BUC --Ilfov
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - schimbare sediul social din BUC --Ilfov

buna ziua
va rog sa ma ajutati cu procedura de schimare a Revisalului, respectiv a decl pt comision in cazul in care firma si-a mutat sediul social din Bucuresti in ilfov. Unii imi spun ca pe parola veche pe care o am de la BUC pot sa depun in continuare in revisal care este un program unic pt toate judetele; altii imi spun ca firma este blocata electronic pe BUC si pt o parola noua la Ilfov as putea astepta chiar si 2 ani........
Nu stiu ce sa mai cred, nici cei de la ITM nu mi-au dat un raspuns clar............
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 23 Iulie 2010
Trebuie sa solicitati o noua parola de la ITM Ilfov ... nu se obtine asa de greu cum v-au spus altii.
Este aceeasi procedura ..... problema cu Revisal-ul este mai simpla.... complexa este cea cu depunerea declaratiilor pana se face transferul dosarului de la Buc la Ilfov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca vrm vrm buna ziua , ma numesc vrm si sunt din capitala. in prezent lucrez in complexul comercial dragonul rosu (nr.1)la un stand cu imbracaminte pentru copii(marfa de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alta localitate boerica boerica Buna ziua, Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare acte pe puncte de lucru berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: firma noastra are sediul in bucuresti dar si-a mai deschis 2 puncte de lucru la Ilfov si Galati. ... (vezi toată discuția)