avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna ziua , ma numesc vrm si sunt din capitala.
in prezent lucrez in complexul comercial dragonul rosu (nr.1)la un stand cu imbracaminte pentru copii(marfa de turcia).administratorul firmei este o doamna de nationalitate romana casatorita cu un cetatean palestinian.
problema este urmatoarea.......in luna decembrie am fost angajata la aceasta firma de <<proba>>urmand ca in luna ianuarie sa ii aduc actele pentru cartea de munca (specific ca am carte de munca format electronic),i-am adus actele iar spre sfarsitul luni ianuarie sa imi aduca contractul de munca.Acest lucru nu sa intamplat nici pana in ziua de astazi(specific ca in situatia mea mai sunt si alti 2 colegi),celorlalti colegi le-a adus contractele iar la cei doi care nu au contracte ia pus sa semneze protectia munci(pe mine excluzandu-ma)
cum pot sa aflu daca intradevar am carte de munca cum spune administratora ? ce trebuie sa fac ca sa aflu?cum pot sa depun plangere daca este cazul?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
vrm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 21 Martie 2011
te poti adresa ITM BUCURESTI ca-sa afli daca ai contract de munca ,doar ei pot verifica daca esti transmisa in registrul general pentru evidenta salariatilor( revisal)
Nu are nicio legatura cu ITM Bucuresti , societatea care administreaza acest complex are sediul social in judetul Ilfov.

Asadar, sesizarea se depune la ITM Ilfov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca mamon mamon Buna dimineata!Am angajati din 2009,carora le-am facut contracte de munca.Aceste contracte sunt inregistrate la ITM,dar pentru ca si-au tinut cartile de munca ... (vezi toată discuția)
Contract pe determinata ptr un roman??? corina.trandafir corina.trandafir [b][b]AM CETATEAN ROMAN CU RESEDINTA IN BUCURESTi - NASCUT LA IASI (TATAL PALESTINIAN MAMA ROMANCA )SI ARE UN ACT DE IDENTITATE PROVIZORIU CU VALABILITATE ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica timpuri noi bucuresti mb1968 mb1968 Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ... (vezi toată discuția)