avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe determinata ptr un roman???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe determinata ptr un roman???

AM CETATEAN ROMAN CU RESEDINTA IN BUCURESTi - NASCUT LA IASI (TATAL PALESTINIAN MAMA ROMANCA )SI ARE UN ACT DE IDENTITATE PROVIZORIU CU VALABILITATE PANA IN 21.11.2009.am fost cu contractul dansului de munca si l-au respins pe motiv ca are scris pe spatele actului de identitate provizoriu ca are stabilita resedinta in bucuresti pana in 21.11.2009.Mi-au cerut sa il fac pe perioada determinata.Nu stiu de ce are trecut pe acest act resedinta stabilita doar pana noiembrie 2009.Ce acte trebuiesc pentru a si-o prelungib sau a o definitiva ....ce fac cu contractul dansului de munca ...este doctor (absolvent al univ de medicina si farmacie-Carol Davila din Iasi, certificat de membru la ColegiuMedicilor din Bucuresti....?????
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 16:19, 11 August 2009
Pai, daca e cetacean roman unde are domiciliul?
Il faceti pe determinata si apoi prin act aditional ii puteti modifica durata c.i.m. in nedeterminata.
intrebarea mea era de ce mi l-a inregisistrat doar de deteterminata??doar e roman...
din cate mi-aduc aminte am mai dsicutat cu dvs acest subiect, asa-i?

nu este corect ce v-a pus sa faceti ITM-ul.

Contractl pe durata detreminata se incheie doar in conditiile expres prevazute de codul muncii, in ce baza ati facut pe durata detreminata?

Omul este cetatean roman, are un domiciliu, chiar daca e provizoriu si are dreptul la contract pe perioada nedeterminata.
Ati discutat aceste lucruri si cu cineva din conducerea ITM-ului?? IN ce baza legala v-a pus sa limitati dreptul acelui om?

Cunosc persoane care din diverse motive, nu mai au un domiciliu pentru ca nu mai au un contract pe un imobil- iar in lipsa contractului i s-a eliberat o carte de identitate provizorie pe care este mentionata lipsa unui contract care sa-i confere o proprietate.
Pe baza acelui act provizoriu i s-a eliberat de exemplu pasaport.
Va imaginati ca fiind in aceasat situatie nu va mai putea fi angajata nicaieri din lipsa de domiciliu? Nu credeti ca ar fi o incalcare a dreptului la munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru cetățean roman/francez cu buletin provizoriu Rfs30 Rfs30 Bună ziua, As dori sa fiu lămurit asupra situației mele,daca ma puteți ajuta. Sunt cetățean roman și francez, născut în România, și întors ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Administratorul societatii x srl ( societate romaneasca ), doreste ... kPtCUQJ6Y!wgVjF kPtCUQJ6Y!wgVjF Administratorul societatii X srl ( societate romaneasca ), doreste sa fie angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata. Este cetatean cu dubla ... (vezi toată discuția)