avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pentru cetățean roman/francez cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pentru cetățean roman/francez cu buletin provizoriu

Bună ziua,

As dori sa fiu lămurit asupra situației mele,daca ma puteți ajuta.

Sunt cetățean roman și francez, născut în România, și întors în tara acum un an. Am buletin provizoriu cu domiciliu în București, pe care îl innoiesc anual.

La firma la care sunt angajat îmi spun ca nu pot avea contract de munca pe durata nedeterminata și nu pot avea un salariu mai mare de 2000 lei net/luna, după noua legislație.

Acest lucru e adevărat? Ce trebuie sa fac sa am o situație clara și nedeterminata, având în vedere ca nu doresc sa renunț la buletinul francez care îmi conferă avantajele sociale pe care le am în Franța achiziționate în 27 de ani de viata acolo.

Va mulțumesc pentru orice informație.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 12 Iulie 2018
Rfs30 a scris:

.....
La firma la care sunt angajat îmi spun ca nu pot avea contract de munca pe durata nedeterminata și nu pot avea un salariu mai mare de 2000 lei net/luna, după noua legislație.
....

Asa ceva nu este mentionat in legislatie ....
Deci am același drepturi ca oricare cetățean roman cu buletin roman de 10 ani.
Contract pe durata nedeterminata și salariu fără limita de plafonare?
Intr-adevar, asa este cum ati mentionat dvs....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine ... girmar girmar Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine alocatie pt copil in romania mentionez ca este nascut in franta si are 6 ani (vezi toată discuția)
Strain la o filiala din romania Alexandruhorea Alexandruhorea O firma franceza trimite un cetatean francez la filiala firmei franceze din Romania, pentru functia de director. Intrebarea mea ar fi daca firma franceza ... (vezi toată discuția)