avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua locuiesc in Franta si as vrea sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua locuiesc in Franta si as vrea sa stiu daca pot obtine ...

Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine alocatie pt copil in romania mentionez ca este nascut in franta si are 6 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 7 Iulie 2021
Copilul fiind născut in Franța este cetățean francez și primește alocație de la statul francez.Nu poate primi alocație în Romania.
Este cetatean francez dar si cetatean roman iar in franta alocatie pentru copii este pana la varsta de 3 ani
Dupa varsta de 3 ani poate solicita din tara alocatia de stat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc si muncesc in franța , copii mei sunt născuți ... Anamaria2003 Anamaria2003 Buna ziua, locuiesc si muncesc in Franța , copii mei sunt născuți aici. Conform statului francez ei au primit o alocație de stat pana la 3 ani , după ... (vezi toată discuția)
Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil alexandrautu alexandrautu Buna ziua La firma la care lucrez am un angajat, cetatean francez, care nu este casatorit dar care are un copil in Franta. Intrebarea mea este, carei ... (vezi toată discuția)