avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica Timpuri noi Bucuresti

Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ca se desfiinteaza si nu mai pot lua legatura cu nici o persoana de la resurse umane . va multumesc
Cel mai recent răspuns: manytza , utilizator 13:06, 15 Noiembrie 2018
Pana la desfiintare sunt obligati sa va elibereze acea adeverinta.

Depuneti o solicitare in scris , iar daca refuza sa va elibereze acea adeverinta , sesizati ITM-ul.
buna ziua, Mama mea a lucrat acolo, in Ianuarie 2018 a trimis scrisoare recomandata cu solicitarea acelei adeverinte care nici pana in ziua de azi nu a venit.mama nu isi poate depune de pensie din cauza lipsei acelei adeverinte. fara acele cateva luni de la ei, ea nu poate sa-si depuna de pensie . la telefon NU raspunde nimeni, pe email nici atat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
am facut o petitie in data de 24/09/2018 la ITM BUCURESTI. Dupa o luna, primesc scrisoare acasa cum ca nu e de competenta lor si ca o trimit la ITM ILFOV. Pe 14/11 primesc scrisoare cum ca TIMPURI noi e in insolventa si sa vb cu administratorul judiciar- imi da telefon adresa si tot. Sun respectiva persoana si imi spune ca el NU se ocupa cu asa ceva si ca daca vreau adeverinta, sa sun la timpuri noi( din mai tot sun la timpuri noi)...si sa vorbesc cu administratorul special sau sa ia legatura cu colegii ei ( daca mai traiesc evident) . DECI Romania este tara tuturor belelelor . NU face nimeni nimic ! ca sa ia o pensie de nimic trebuie sa se cheltuiasca TRIPLU pe avocati sau pe drumuri asta daca poate sa se deplaseze. daca nu, "mori" ca nu ne pasa zice statul.... Greu am ajuns... nu-mi ramane decat sa ma duc la sediu la timpuri noi si sa stau la panda sa vad daca intra sau nu cineva
Daca Timpuri Noi are sediul pe Ilfov in prezent, atunci competenta apartine ITM-ului Ilfov sa va dea curs solicitarii dvs. ....

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pierduta amrma amrma Buna ziua, In luna septembrie copilul meu implineste 2 ani. La inceputul lunii iulie am fost la DGASPC sa vad ce acte trebuiesc depuse la dosar pentru ca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime lichidator judiciar CristinaCraciun CristinaCraciun Buna ziua, Din cauza faptului ca nu mi s-a operat in cartea de munca vechimea de la o societate la care am muncit in perioada 2005-2006, am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung ... zalu zalu buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung proces anevoios si stufos si cu taxe platite la posta romana , cereri depuse peste tot la toate ... (vezi toată discuția)