Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ca se desfiinteaza si nu mai pot lua legatura cu nici o persoana de la resurse umane . va multumesc
buna ziua, Mama mea a lucrat acolo, in Ianuarie 2018 a trimis scrisoare recomandata cu solicitarea acelei adeverinte care nici pana in ziua de azi nu a venit.mama nu isi poate depune de pensie din cauza lipsei acelei adeverinte. fara acele cateva luni de la ei, ea nu poate sa-si depuna de pensie . la telefon NU raspunde nimeni, pe email nici atat
am facut o petitie in data de 24/09/2018 la ITM BUCURESTI. Dupa o luna, primesc scrisoare acasa cum ca nu e de competenta lor si ca o trimit la ITM ILFOV. Pe 14/11 primesc scrisoare cum ca TIMPURI noi e in insolventa si sa vb cu administratorul judiciar- imi da telefon adresa si tot. Sun respectiva persoana si imi spune ca el NU se ocupa cu asa ceva si ca daca vreau adeverinta, sa sun la timpuri noi( din mai tot sun la timpuri noi)...si sa vorbesc cu administratorul special sau sa ia legatura cu colegii ei ( daca mai traiesc evident) . DECI Romania este tara tuturor belelelor . NU face nimeni nimic ! ca sa ia o pensie de nimic trebuie sa se cheltuiasca TRIPLU pe avocati sau pe drumuri asta daca poate sa se deplaseze. daca nu, "mori" ca nu ne pasa zice statul.... Greu am ajuns... nu-mi ramane decat sa ma duc la sediu la timpuri noi si sa stau la panda sa vad daca intra sau nu cineva