In luna septembrie copilul meu implineste 2 ani. La inceputul lunii iulie am fost la DGASPC sa vad ce acte trebuiesc depuse la dosar pentru ca tatal sa poata beneficia in ultima luna de indemnizatie.. Am primit 2 hartii care trebuiau completate, una cu declaratia mea ca imi reiau munca, cealalata pentru sot, cu cerererea pentru indemnizatie.
In data de 28.07.2016 am depus aceste hartii si mi-au dat biletelul cu actele necesare.
Deoarece firma la care a lucrat sotul inainte de nasterea copilului este in insolventa, nici in ziua de azi nu am putut obtine de la fostul patron adeverinta de venit, spunand ca nu are cine sa completeze aceasta adeverinta.
Ce putem face in acest caz?
Lichidatirul judiciar ne-a spus ca societatea trebuie sa ne dea acea adeverinta, contabil nu mai exista, pur si simplu suntem plimbati cu zaharelul. Saptamana trecuta patrronul firmei i-a spus sotului ca marti o sa mearga cineva sa caute si sa ne ajute cu adeverinta, iar azi sa se auda la telefon, iar astazi a zis ca acea persoana nu a raspuns la telefon nici ieri, nici azi. Din puncul meu de vedere este rea vointa si total dezinteres.
Lichidatorul judiciar ne-a spus ca actele sunt la societate, iar patronul ne-a zis saptamana trecuta ca actele sunt in saci pt. ca luni, 8august asteapta sa fie luate pentru arhivare, si ca daca reuseste sa ne dea adeverinta de venit trebuie sa mergem cu ea la lichidatorul judiciar sa o stampileze si acesta (din 5 august persoana cu care am vb la telefon este in concediu, dar a zis ca o stampileaza altcineva).