avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie

BUna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor intocmit de catre Apele Romane. Societatea a fost amendata deoarece a exploatat in albia majora a raului si nu detine aveze doar pentru albia majora
Demersurile au fost incepute pentru obtinerea acestor avize dar inca nu ni s-au eliberat.
Va mutumesc
Nu cred ca exista un "model".
Plangerea trebuie cat de cat individualizata.
Pentru asta ar trebui sa vedem procesul verbal.
Presupun ca orice firma ar trebui sa-si angajeze un jurist. Pe care sa-l intrebe si inainte, nu doar dupa... Iar daca-l intreaba, sa-l si asculte.

Sfatul meu este sa mergeti la un avocat pentru a avea reusita in acest demers.Tinan cont ca v-au amendat apele romane in mod sigur v-au aplicat o amenda mare.Plangerea se formuleaza pentru fiecare pv in particular.Trebuiesc avute in vedere multe aspecte juridice.Nu cred ca exista un asa zis model. acest model nu va ajuta daca nu observati cazurile de nulitate a pv.
S-ar putea modifica amenda cu un avertisment?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata de la stat ContSters83715 ContSters83715 Daca dai sectia de politie in judecata pt plangere contraventionala si castigi cum se recupereaza cheltuielile de judecata? Executa cineva statul... Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Amenda itm... bedeag bedeag o firma cu 1 angajat=patronul firmei =administrator...,< se ocupa cu transport de produse de balastiera de pe rau....este prins de itm ca lucra cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru ca nu am oprit la stop Radu-Petru Radu-Petru Buna ziua, Astazi mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile pe motiv ca ( citez din PV) \" A condus atutoturismul X pe strada Y iar la ... (vezi toată discuția)