Cum poate fiscul emite titlu executoriu executare silita plata impozit cladire pe numele unei persoane care a detinut imobilul pe baza unui contract de v/c anulat de instanta? Sigur ca ulterior evacuatul nu a mai depus cerere de incetare a impunerii fiscale la serviciul de taxe si impozite locale dar mi se pare un abuz si o nerusinare incredibila a autoritatilor locale. Noul proprietar stabilit de instanta ar fi trebuit sa notifice faptul ca este titlularul dreptului de proprietate si eventual sa solicite modificare rol fiscal. Nu gasesc nicaieri in CF si in CPF vreo referire la incetarea impunerii pe baza de cerere .
Cred ca era interesul dumneavoastra sa prezentati hotararea judecatoreasca de anulare contract de vanzare cumparare si evacuare pentru a fi radiat imobilul din proprietatea dumneavoastra.
In mod normal cel care a castigat trebuia sa-si faca declaratia de impunere, insa daca nu a facut-o si dumneavoastra nu ati depus diligente pentru ca organul fiscal sa afle despre noul proprietar al imobilului nu puteti sa-i reprosati ca a continuat impunerea.
Prezentati hotararea definitiva si o cerere pe baza carora va radia imobilul din rolul dumneavoastra incepand cu data ramanerii definitive a acesteia, transferandu-l in rolul noului proprietar.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Schimbare rol fiscal
Roxie
Buna ziua,
Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)
Taxe locale
D_S
Am o locuinta de domiciliu in copropretate 50% cu sotia
Sotia are o alta locuinta de domiciliu in coproprietate 50% cu mine
Eu mai am si o alta locuinta care ... (vezi toată discuția)