avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am facut refinantare iar dupa 2 ani m-au obligat sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am facut refinantare iar dupa 2 ani m-au obligat sa platesc iar datoria

buna,,,,in 2006 am luat mobila in casa de la un magazin in rate prin banca ,un am de zile am platit ratele la timp iar in 2007am facut refinantare la o alta banca ,sa facut contractul de refinantare sa platit toate dobanzile toata suma sau virat bani iar noi am mai luat o diferenta de bani ,am stat linistiti am platit la timp si ratele la aceasta banca iar dupa 2 ani am primit scrisoare de la o firma recuperatoare de creante ca suntem datori cu 1390 ron am sunat sa vedem de unde aceasta datorie iar ei neau explicat ,am mers la banca cu actele toate cu contractul de refinantare nu mai stiam ce sa fac iar apoi un operator bancar cu un zambet absurd imi explica ca a fost vina noastra ca nu am solicitat inchiderea de cont ceea ce noi am intrebat la vremea aceea si ni sa spus ca nu mai este nevoie de nimic ,le-am explicat si mi-au zis ca nu este posibil ,de atunci in fiecare saptamana ,chiar de 2-3 ori pe saptamana de un an de zile ma suna firma recuperatoare sa le dau bani iar eu nu pot deoarece sunt in somaj 472 ron ,am un copil in intretinere plus rata la banca si datorii la apartament ,din putinul pe care il am am platit luna aceasta 70 ron si mau sunat sami zica ca nui deajuns ,va rag sfatuitima ce sa fac si care sunt totusi drepturile mele in toata situatia aceasta, va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 10:42, 26 Iulie 2010
Va sugerez sa depuneti o plangere la ANPC, plangere documentata.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Datorie catre banca ,,eos vasilee vasilee as vrea s intreb daca revuz cetacenia Romana si voi lua alta ca si strain mai poate sami faca ceva cei de la eos am auzit ca si datoria se va sterge nu vor mai ... (vezi toată discuția)
Indiferenta bancilor virgil1b virgil1b bunaziua am luat un credit ipotecar an 2008 facand cea mai proasta afacere din viata mea ,si asta cu concursu fostei sotii lasandui o procura prin care ... (vezi toată discuția)