avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act judecatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act judecatorie

buna ziua!
Celor cunoscatori le adresez o intrebare:
Se poate obtine de la Judecatorie un act din care sa rezulte daca o terta persoana este sau nu implicata intr-un anumit proces?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 14:22, 27 August 2007
astfel de adeverinte se elibereaza doar partilor in litigiu, sau institutiilor la cerere.
Am fost intr-o situatie similara si e posibil daca te imputerniceste una dintre partile implicate in proces.
Fii mai explicit...ce anume vrei sa obtii...?
Chiar daca nu esti parte in proces...din opisul alfabetic...sau de pe calculator de la Registratura Instantei Judecatoresti ...sau de pe internet poti afla foarte multe...despre persoane si procese
Intra pe Ministerul Justitiei...portalul instantelor judecatoresti...instanta judecatoreasca din judetul care vrei...si vezi ce gasesti
Acum daca stiii dosarul...poti cere eliberarea unui certificat de grefa...in mod normal daca nu vor sa ti-l dea cere ajutorul unui avocat,,,si scapi ieftin
adica tu spui ca, eu tert, ma pot duce la instanta si cere sa mi se comunice daca x este in proces cu y, si mi se va raspunde????!!!!!!
vorbesc de un raspuns scris...deoarece omul nostru vrea sa stie daca poate obtine un act........, asa in opis se uita cine vrea, dar scris nu primesti ca tert nimic.

Alte discuții în legătură

Motivare otto2007 otto2007 HRISTOS A-NVIAT! Am o intrebare pentru domniile voastre.Cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine o motivare la servici, pentru ziua(zilele)cand a trebuit ... (vezi toată discuția)
Ce dovada - pentru suspendarea unei cauze civile ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a declarat Apel impotriva unei hotarari judecatoresti. Instanta civila nu a afisat pe ECRIS nici dosarul, nici termenul, nici nu am ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte dosar doru6 doru6 Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat? Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se ... (vezi toată discuția)