Am o intrebare pentru domniile voastre.Cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine o motivare la servici, pentru ziua(zilele)cand a trebuit sa ma prezint in fata instantei fara citatie(pentru a urma cursul procesului aflat pe rol)?Am inteles ca exista chiar un articol de lege care stipuleaza ceva in acest sens dar nu stiu cui sa ma adresez,la grefier,la registratura???
Va multumesc!
Puteti solicita eliberarea de copii certificate dupa incheierea/incheierile de sedinta de la termenele la care ati fost prezent si in care este consemnata prezenta dvs. (art 148 cod proc. civ: "la cerere grefa va elibera copii de pe incheirile de sedinta...").
Dupa cum a spus si d-ns Romascanu puteti solicita o copie dupa incheierile de sedinta. Cererile se depun la registratura instantei si se timbreaza cu 1 leu/pagina. Puteti la fel de bine sa solicitati de la grefa instantei un certificat constataor, daca sunteti parte in proces, in care sa fie indicat litigiul partile si termenul de judecata. In speranta ca am putut fi de ajutor, o zi frumoasa tuturor.
Act judecatorie
ihmyra
buna ziua!
Celor cunoscatori le adresez o intrebare:
Se poate obtine de la Judecatorie un act din care sa rezulte daca o terta persoana este sau nu implicata ... (vezi toată discuția)