avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... minuta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

minuta

cum pot obtine o copie dupa o minuta ?
Cel mai recent răspuns: adebayor , utilizator 12:57, 8 Februarie 2013
cerere de eliberare copie a minutei. gasiti cerere tip la registratura/arhiva instantelor, taxa de timbru de 2 lei si timbru judiciar o,15 lei.
La registratura instantei care a pronuntat hotararea, solicitati eliberarea unui certificat de grefa care sa contina partile, obiectul dedus judecatii si solutia pronuntata in dosar. Cererea o puteti formula personal, pe o coala A4 ori puteti lua un model de la instanta (de la xerox), urmand ca la aceasta sa atasati o taxa judiciara de timbru in cuantum de 1 leu si un timbru judiciar mobil in valoare de 0,15 lei. In functie de domiciliul dumneavoastra, taxa judiciara de timbru o puteti achita la CEC (pt. sectoarele 3,4 si 5 - daca sunteti din Bucuresti), la posta fara comision si fara completarea vreunui document (pt. sectoarele 2 si 4 - daca sunteti din Bucuresti) si tot la posta prin mandat postal (pt. celelalte sectoare ale Bucurestiului si celelalte localitati din tara), precum si la Primarie/Directia de Taxe si Impozite, in functie de cum sunteti arondat. Cu stima.
multumesc
probema pentru care solicit o copie dupa minuta este ca in dispozitivul incheierii de indreptare a erorii materiale s-a gresit din nou si grefiera care a tehnoredactat mi-a spus ca judecatorul ar fi gresit.Prin urmare vreau sa verific cine a gresit in realitate,judecatorul sau grefiera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

urgent - incredintare copil prin ordonanta prezidentiala iubi_claus iubi_claus In urma solicitarii in instanta, prin ordonanta prezidentiala, am obtinut incredintarea copilului meu, care in prezent locuieste cu sotul meu in Ramnicu ... (vezi toată discuția)
Predare permis suspendat lucinedelcu lucinedelcu Buna ziua, Am nevoie de ajutor! Mi-a fost respinsa plangerea contraventionala a unui PV de neacordare de prioritate. Am vazut solutionarea pe noul portal ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)