avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere acte dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere acte dosar

Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat?
Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se judeca recursul si imi este dificil sa ajung la arhiva mai ales ca am inteles ca actele nu se elibereaza in aceeasi zi in care se face cererea?
Se poate expedia o cerere prin posta impreuna cu taxa de timbru si timbru judiciar?
Si inca ceva: taxa de timbru poate fi platita la Directia taxe si impozitedintr-o alta localitate decat cea de domiciliu?

Pot obtine informatii din continutul incheierilor de sedinta si telefonic?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Burtan , Avocat 11:31, 25 Iulie 2011
Se poate printr-o cerere trimisa prin posta recomandata cu confirmare de primire impreuna cu taxa de timbru care poate fi platita in orice localitate. Telefonic nu le veti obtine insa puteti intra pe portalul instantelor de judecata [ link extern ]
va alegeti din harta judetul apoi localitatea si implicit instanta (judecatorie/tribunal/curte de apel) iar la sectiunea dosare scrieti doar nr de dosar sau numele si prenumele.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
ADRIAN CHELARU, Alte profesii
Multumesc frumos. O sa trimit prin posta cererea.
Pe portalul insantelor judecatoresti m-am uitat, dar se spun prea putine acolo de aceea am decis ca e mai bine sa vad incheierile de sedinta. De ex. cu privire la ultimul termen se spune doar ca s-a dat termen pentru ca partile sa depuna inscrisurile solicitate de instanta fara a se preciza care sunt aceste inscrisuri.
ma indoiesc ca vi se vor comunica prin posta copii dupa incheierile de sedinta. ar fi bine sa faceti un efort si sa mergeti personal la arhiva instantei.
Daca ma prezint personal, pot sa fac copii dupa actele de la dosar in aceeasi zi? Nelocuind in aceeasi localitate imi este dificil sa ma prezint de 2 ori la tribunal. Mersi
Buna ziua,
depinde cand ati avut termen daca s-a redactat incheierea si daca dosarul a coborat in arhiva.
Daca ati avut recent termen dosarul sigur nu a coborat in arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari - cuprins dosar contestatie, taxa timbru, permis kiddilau kiddilau Buna seara, 1.Daca fac o plangere la judecatorie impotriva unui proces verbal trebuie sa specific in contestatie ca vreau sa fiu judecat in lipsa ? (daca nu ... (vezi toată discuția)
forma de marturisire tacita- prezumata= litigiu cristina_mihaela cristina_mihaela Am pe rolul Tribunalului un litigiu de munca, iar in cadrul procesului am solicitat ca intimata sa faca anumite precizari referitoare la aspectele ... (vezi toată discuția)
Nu se comunica incheierile cu motivele suspendãrii si respectiv cu motivele menținerii masurii de suspendare? Popescu2012 Popescu2012 1. Nu se comunica Incheierile cu motivele suspendării si respectiv cu motivele menținerii masurii de suspendare? 2. Nu cunosc motivele suspendării ... (vezi toată discuția)