avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu se comunica Incheierile cu motivele suspendãrii si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu se comunica Incheierile cu motivele suspendãrii si respectiv cu motivele menținerii masurii de suspendare?

1. Nu se comunica Incheierile cu motivele suspendării si respectiv cu motivele menținerii masurii de suspendare?

2. Nu cunosc motivele suspendării si sau motivele menținerii masurii de suspendare.

2.1. Acestea nu sunt publicate nici pe portalul instanțelor de judecată.

2.2. Cum pot afla acestea?
2.2.1. Trebuie să depun la dosar o cerere de copiere a incheierii de sedinta cu motivele suspendării si respectiv cu motivele menținerii masurii de suspendare?

Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile /sprijinul acordat!
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 03:28, 22 Ianuarie 2013
Mergeti la arhiva si cereti copii xerox dupa incheierea de sedinta.
''Mergeti la arhiva si cereti copii xerox dupa incheierea de sedinta.''

1. Cererea de copiere xerox a incheierii trebuie timbrata? Care mai sunt taxele pentru copiere? (2 lei taxă judiciară de timbru judiciar +0.50 timbru judiciar?)

2. ce să fac ca sa obțin și '' dovada datei '' copierii respectiv dovada datei luării la cunoștință prin copiere a incheierii copiate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat cunoștințã de decizia atacatã Popescu2012 Popescu2012 Am primit de la tribunal (contestație in anulare) o citatie cu mențiunea : \'\' Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat ... (vezi toată discuția)
forma de marturisire tacita- prezumata= litigiu cristina_mihaela cristina_mihaela Am pe rolul Tribunalului un litigiu de munca, iar in cadrul procesului am solicitat ca intimata sa faca anumite precizari referitoare la aspectele ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii Frâncu Catalin Frâncu Catalin Buna seara,am si eu o simpla intrebare prin 2017 am luat legatura cu un avocat pt dezbaterea mostenirii (iesirea din indiviziune)si dureaza foarte mult am ... (vezi toată discuția)