avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Sugerează-ne un subiect de articol Articol despre fondul de mediu
Discuție deschisă în Sugerează-ne un subiect de articol

Articol despre fondul de mediu

Chiar daca ar trebui sa fie un material foarte vast, cred ca ar fi extrem de bine venit.
Daca scrii la Administratia fondului de mediu , raspunsurile sunt de lemn, cu copy paste din lege, fara sa tina cont de situatia concreta prezentata. Ca sa nu mai vorbim de site, care nu este actualizat. Cine plateste, lamurirea definitiilor "operator care introduce pe piata", ca sa nu platesti trebuie sa indeplinesti si obiectiv de reciclare si de valorificare? Sau e suficient sa indeplinesti numai unul din ele?

Alte discuții în legătură

Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru deseuri din ambalaje loremaria loremaria Suntem o firma care comercializam materiale de constructii si am vrut sa stim daca trebuie sa platim o taxa de mediu pentru deseurile din ambalaje sau putem sa ... (vezi toată discuția)