avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ANULARE CONTRACT COMISION
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ANULARE CONTRACT COMISION

de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, societ noastra incheie un contr. de comision cu firma Y. In respectivul contract la rubrica SC noastre semneaza asociatul meu A, in loc sa semneze X. Tot din contract reiese ca in firma Y, administrator era tot X, acesta semnand la rubrica firmei Y. Eu in calitate de asociat cu 90 %, nu am imputernicit asociatul la semnare. Suma c de comision era de 50000 euro, contr este facut in 2007.nu contine chitanta si nici factura. Cum pot eu anula acest contract?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:24, 25 Iulie 2010
Puteti denunta contractul de comision ca fiind semnata de o persoana fara a avea calitatea de reprezentant al SC.
Poate ca exista si alte clauze contractuala care ar face ca acel contract sa fie inoperabil.
Daca nu ati semnat dvs si nu ati imputernicit pe cineva sa faca acest lucru in numele dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in nulitate rebecaiban rebecaiban de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat ContSters113759 ContSters113759 buna ziua, am avalizat un bilet la ordin la incheierea unui contract de leasing pt. un autoturism achizitionat de firma X; mentionez ca nu sunt si nu am fost ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea contractul bilateral channel channel Stie cineva ce valabilitatea poate avea un contract bilateral intre doua societati, una reprezentata prin domnul X si cealalta prin domnul Y? In loc de ... (vezi toată discuția)