avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita creanta prescrisa - de catre ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita creanta prescrisa - de catre societate recuperari creante

Buna am primit azi o citatie de la marss collection citatia ma cheama in tribunal pentru o datorie 142 de lei + creante 700 ron ! dar interesant data incheieri contractului cu firma de telefonie e 02/03 /2007 ultima factura e 25-05 .2007
intrebarile mele sunt !
1 daca nu ma prezint la tribunal ca eu stau in bv si nam bani de drum :(
2 sa prescris oare? aveti datele mai sus
3 daca nu sa prescris si ma pun la plata si castiga procesu cat is obligat sa dau cam in jur
4 nam pe numele meu decat un amarat de pc :|
5 daca sa prescris datoria ce trebuie sa fac sa skap de ei
6 pot sa stau linistit eu nu pot ajunge la acel proces nici bani de avocat nam
si cum invoc aceeasta perscripte eu nam bani sa merg la constanta :( ce tre sa fac de la distanta nici de avocat nam bani
citatia e emisa in 16 iulie 2010 dosar nr 14922/212/2010

asa si data contractului de telefon am precizat mai sus
O trimiteti prin posta, recomandata. Nu mergeti la nici o Constanta ( :offtopic:va zic eu ca nu e nici asa misto:) ).
Rugati un avocat de pe forum sa va ajute sa o intocmiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Iacomi Iacomi in anul 2003 am facut un abonament la conex si am ramas datoare cu suma de 100ron.in anul 2009 am primit o recomandata de la judecatoria constanta de executare ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Reclamant pentru fond -pretentii keksu2 keksu2 Buna ziua mult respect celor de pe site e foarte bun acu problema mea mica ! primesc o citatie de gen : X .y din oras z.x este chemat in aceeasta instanta ... (vezi toată discuția)