avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de buna vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de buna vecinatate

Anul trecut unul din vecinii mei a facut carte funciara cu tot cu intabulare si ne-a cerut sa semnat un proces verbal de vecinatate cu schita, am fost de accord si am semnat. Anul asta a vrut sa facem si noi acelasi lucru si ne trebuia acelasi act, insa nu a vrut sa semneze pe motiv ca gardul nu e drept desi anul trecut era la fel, nu s-a modificat nimic de atunci. Vecinul ca si noi avem act de proprietate dar nu pe tot pamantul ca de asa se declara inainte ( de bunicii nostri ) sa plateasca mai putin.
Acuma nu stiu ce sa fac, omu s-a vazut cu sacii in caruta si eu nu pot face cadastru.#-o:O
Acuma ce nu inteleg este de ce mai trebuie facut unu de mine daca deja s-a semnat intre noi un asemenea act ?
Nu ar fi trebuit sa imi dea si mie un exemplar ?
Ce ar trebui sa fac ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 21:36, 23 Iulie 2010
Pai da....dv. trebuia sa aveti un exemplar.Va ramane sa cereti in instanta dreptul la act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru adrian30 adrian30 Anul trecut unul din vecinii mei a facut carte funciara cu tot cu intabulare si ne-a cerut sa semnat un proces verbal de vecinatate cu schita, am fost de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie mihai03 mihai03 Buna dimineata. Va deranjez cu urmatoarea problema. In anul 1995 am fost pus in posesie a unei suprafete de 1100 m2, in baza unui act de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)