Buna seara,de curand am cumparat un autoturism pe care evident l-am transcris pe numele meu,spre surprinderea mea cand am fost sa inchei polita RCA mi sa comunicat ca autoturismul are doua daune si trebuie sa platesc o penalizare in jur la 60ron in plus fata de RCA-ul normal,acum vin si intreb: cum e posibil acest lucru atata timp cat eu nu am avut in ultimele 12luni calendaristice nici un eveniment rutier in care sa fiu vinovat.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Faceti o greseala tehnica: nu se tine cont de cate daune a avut masina , ci de cine le-a produs!
In al doilea rand , nu are importanta daca a fost sau nu vina dvs , asiguratorul va lua in calcul riscul potential pe care il reprezinta conducatorul auto....chiar daca nu ati fost de vina , faptul ca ati avut 2 incidente deja reprezinta un risc pentru asigurator...si , ca atare , a marit valoarea politei de asigurare!:D
masina am imatriculat-o ieri 21.07 pe numele meu,fostul proprietar a avut 2(doua)incidente in trafic,doar ca eu sunt cele care trage acum ponoasele,se pare ca masina a fost inregistrata cu daune si nicidecum conducatorul auto,daca se citea atent am scris ca nu am avut nici un incident in trafic de care sa ma fac vinovata.
La interventia dv. privind explicarea primei majorate "in sarcina auto" si nu in sarcina conducatorului, cum a justificat (temei legal) asiguratorul? Ati incercat si la alt asigurator?(primul a fost cumva cel la care fostul proprietar fusese asigurat?)
Undeva cred ca s-a strecurat o greseala. Daca deabia ieri ati inmatriculat masina, in calculator au fost introduse datele noi ( nr. inmatriculare. nume asigurat, adresa etc.) . Singura data constanta era seria de sasiu a autoturismului. Si atunci nu vad cum putea sa apara acea majorare. Eu cred ca dv. ati mers sa faceti polita RCA si
normal ca v-a facut-o pe datele vechi. Apoi v-ati dus s-o inmatriculati si atunci ati constatat diferentele. Altfel nu-mi explic.
Asigurare rca
costelpandele
buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca
magicd
Acum 2 ani conduceam autoturismul unui prieten si din cauza poleiului am scapat controlul si am deteriorat un stalp de electricitate. Eram singur in masina si ... (vezi toată discuția)