avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mama purtatoare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mama purtatoare

Care sint prevederile legale a conceperii unui copil fertilizat in vitro si care sunt pasii efectivi prin care parintii donatori intra in drepturile de parinti ai copilului?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt in proces de divort intentat de sotie, avem un ... MIchelangeo MIchelangeo Buna ziua. Sunt in proces de divort intentat de sotie, avem un copil minor obtinut prin Fiv la consimtamantul nostru in timpul casatoriei, insa eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)
Mama surogat, tata biologic cetatean roman si sotia tatalui cetatean candian, cum adoptam copilul? Vortex91 Vortex91 De mai bine de 7 ani eu si sotia tot incercam sa facem un copil. Am ajuns la punctul in care sigura solutie este sa folosim o mama purtatoare/surogat. Noi ... (vezi toată discuția)