avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

am titlu de proprietate pentru un teren provenit din mostenire si in urma cu un an aveam sperante ca voi face cadastru si tot ce este necesar pentru a incepe construirea unei case.cel putin asa credeam in urma discutiilor avute cu diversi functionari din primaria de care apartine acest teren.am asteptat un asa zis proiect de parcelare in care sa ma regasesc cu cei 5000 de metri.parcela este prima si are vecinatati in fata drum judetean, in stanga un canal de irigatii ,in spate un alt canal si in dreapta trebuia sa am o parcela cu 5000 de metrii.cand au venit cei care fac cadastru am ramas blocat mi se faceau masuratori in interiorul canalului de colectare coborand cu acele marcaje la circa 1 m in interiorul canalului.suprafata terenului ajungand la 3600 metri din 5000 de metri.bineinteles ca cei din dreapta terenului meu au deschideri marite cu 3 m fata de vechiul plan si suprafete care depasesc ce au in titlurile de proprietate.aceste schimbari au fost aplicate la urmatoarele 6 parcele din dreapta terenului meu.masuratorile prin GPS facute de cadastrist au inceput din partea dreapta :((parcelelor si sa ajuns in partea stanga cu marcaj in canalul colector . este corecta aceasta masuratoare si ce pot face pentru recuperarea suprafetei de teren lipsa ?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 16:15, 24 Iulie 2010
Puteti solicita pe calea instantei granituirea proprietatilor.
granituirea nu va ajuta sa va recuperati suprafata care va lipseste.
va trebui sa promovati o actiune in revendicare+actiune in granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere teren looly looly Buna ziua. Anul trecut in decembrie am cumparat un teren.Am primit cadastru ,intabulare. De curand am fost sa fac trasarea terenului,conform cu ... (vezi toată discuția)
Probleme documentatie cadastrala!! urgent!! emilval emilval Buna ziua, Am nevoie de un sfat in privinta urmatoarei situatii. Detin un teren pe baza unui titlu de proprietate eliberat de catre primarie(prin ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe suprafata mai lata decat ma lasa vecinul aducsd aducsd Buna ziua. Am cumparat un teren de la proprietarul y. Teren cu cadastru si intabulat (suprafata 1700mp latime 23 aprox). Proprietarul Y a cumparat terenul acum ... (vezi toată discuția)