avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autoritate de lucru judecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autoritate de lucru judecat

Am şi eu o întrebare:
- Dacă prin hotărâre la instanţa de fond excepţia lipsei de interes a fost unită cu fondul şi a fost admisă o altă excepţie şi anume excepţia tardivităţii introducerii acţiunii, iar după casare cu trimitere spre rejudecare , fară a se face vorbire de această excepţie în hotărârea de casare se mai poate invoca separat excepţia lipsei de interes ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:59, 24 Iulie 2010
in principiu da.. avand in vedere ca nu cunoastem dosarul e cel mai bun raspuns ce il puteti primi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizarea actiunii dupa casare cu trimitere spre rejudecare, pe motiv ca prima instanta nu a intrat in judecarea pe fond a cauzei CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP Va rog sa-mi spuneti daca aveti practica judiciara cara sa sustina admisibilitatea unei cereri de precizare (modificare) a actiunii principale in urmatorul ... (vezi toată discuția)
Inadmisibilitate modificare cerere in apel eugen82 eugen82 Va rog daca cineva cunoaste jurisprudenta privind inadmisibilitatea modificarii cererii de chemare in judecata in faza de apel - art.294 C.pr.civ. Ma ... (vezi toată discuția)
Modificare sentinta sau casare cu trimitere spre rejudecare friday_325 friday_325 Buna seara. Urmare respingerii pe exceptia prescrierii a unei actiuni in raspundere patrimoniala introduse de o societate impotriva unui fost angajat, as dori ... (vezi toată discuția)