avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare acte persoana decedata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare acte persoana decedata

Sint fratele unei persoane decedate in Bratislava ,locuia si lucra in Germania ,cetatenie romana . in momentul cind ea a decedat intr-un accident de circulatie , familia din ro a alertat autoritatile germane care au procedat la sigilarea locuintei acesteia ."Prietenul '' ei a fortat locuinta de unde a luat actele personale ale decedatei ,bunuri personale de valoare si ulterior a incasat si ajutorul de inmormintare asigurat de firma la care lucra.
Doresc sa aflu cum trebuie sa procedez pentru a recupera actele personale ale decedatei ,bunurile personale sustrase de "prietenul " acesteia si banii pe care acesta i-a incasat ca ajutor de inmormintare (acesta nu a avut nici macar bunul simt sa vina la inmormintare si nu acheltuit nici un EU pt inmormintare .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 16:03, 24 Iulie 2010
Daca sunteti sigur ca prietenul ei a facut ceea ce spuneti si cunoasteti identitatea acesteia, puteti face plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri din furt calificat prin violare de domiciliu tomutaangela tomutaangela Buna seara ,prin intermediul acestui forum as fi foarte bucuroasa daca m-ați putea ajuta in cazul meu ! Deci în anul 2013 luna mai eu si fetița mea am ... (vezi toată discuția)
Unde pot citi lista cu etnicii germani de nationalitate romana care au plecat din tara in 1989 si care au renuntat sau li s-a retras cetatenia romana ??? Danbv Danbv Am avut o ruda,care in 1989,a plecat definitiv din tara,impreuna cu familia lui (la plecare avind pasaport romanesc). La un moment dat a revenit in tara si ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune deces germania irimok irimok buna ziua, pentru o persoana care a locuit si a decedat in Germania ( certif de deces eliberat de statul german) pentru a demara actiunea succesorala in ... (vezi toată discuția)