avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model cerere inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model cerere inscriere la masa credala

Am si eu nevoie urgent de un model de cerere de inscriere la masa credala..va rog frumos..Multumesc
Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 14:28, 24 August 2007
O astfel de cerere de inscriere la masa credala o mai intalnesti si sub denumirea de declaratie de creanta

Declaratie de creanta este necesara pt a te inscrie in tabloul creditorilor unui debitor , a carei lichidare a inceput...

Un model nu am sa-ti dau , dar acestea cerere este usor de redactat si trebuie să cuprindă următoarele menţiuni :

-numele şi prenumele sau denumirea persoanei juridice, domiciliul sau sediul social, elemente de identificare ale acesteia (cod de identificare fiscală – cod unic de înregistrare pentru persoanele juridice, cod numeric personal pentru persoanele fizice - , după caz, număr de ordine în registrul comerţului), persoanele împuternicite să reprezinte persoana juridică;
- valoarea şi temeiul creanţei , pe care o înregistraţi faţă de debitoare;
- declaraţie cu privire la drepturile de prioritate sau garanţii, si anume contract de ipotecă, contract de garanţie mobiliară, etc..

În susţinerea declaraţiei de creanţă veţi depune copii de pe documentele justificative, de ex facturi.... care atestă dreptul tau de creanţă, precum şi de pe înscrisurile din care rezulte, după caz, garanţiile ori priorităţile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere inscriere la masa credala yx32_angel yx32_angel am nevoie urgent de un model de cerere pentru inscriere la masa credala a unei societati intrate in faliment. Multumesc (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala in afara termenului crysstianno crysstianno societatea debitoare a intrat in procedura insolventei/faliment mentionez ca nu am primit nicio notificare de la administratorul judiciar/lichidator, astfel ... (vezi toată discuția)
Se timbrează cererea de contestație la tabelul creditorilor ? viktorV viktorV Bună ziua ! Am depus o cerere de înscriere la masa credală, a angajatorului meu, în procedura insolvenței acestuia, pentru plata diferențeleor de salarii ... (vezi toată discuția)